Vremenska napoved

Napoved za januar 2020

V začetku meseca bo vreme stanovitno, sijalo bo sonce, temperature pa ne bodo ravno visoke, vsaj v telovadnici bo večji del dneva potrebna zimska oprema. Nižje in višje ležeči predeli šole bodo ogrevani in bo počutje s pogledom skozi okno dobro.

Obeti: v prihodnjih tednih bodo zunanje temperature vztrajale okrog ničle. V nižinah se bo občasno zadrževala megla, v višje ležečih krajih se bo temperatura postopoma dvigala, vzroki bodo v pisanju matematike in angleščine. Občasno bo prostore prevzel mrzel zrak (če bodo kaj zračili).

Napoved za december 2019

Ta mesec bo vremensko izjemno raznolik. V višjih predelih šole bo ta teden precej megleno, se bo pa megla v jutranjih urah spuščala tudi do nižin. V nižinah (pritličju) se ta teden pričakuje večja pošiljka snega, saj so se  konec prejšnje tedna ponekod že pojavile snežinke. V višjih predelih šole so bile temperature že prejšnji teden, fizikalno in matematično gledano,  zelo nizke, gibale so se okrog ledišča, povprečno pa niso bile višje od 3. stopinj Celzija ali 276,15 Kelvina.

Obeti: kakšnih večjih temperaturnih sprememb oziroma dviga temperature v naslednjih dneh ne pričakujemo, v sredo bo predvsem v kotlini (beri večnamenskem prostoru in telovadnici) precej vetrovno, s katere strani bo pihalo, še ne moremo določiti (odvisno od vhodov, ki bodo na voljo).