HOROSKOP

MAREC 2020

OVEN

 1. marec – 20. april

Prva polovica meseca je čas ko se ptički ženijo in v tem času mogoče najdete še kakšno simpatijo. Druga polovica meseca pa bo za polna priložnosti in veselja. S svojimi pomembnimi odločitvami pa se malce počakajte.

BIK

21. april – 20. maj

V tem mesecu boste ljubeči in naklonjeni vsem ljudem okrog sebe in tistim, ki jih imate najraje. Prišlo pa bo tudi do spremembe, katere posledice boste opazili komaj v aprilu. Za zanimanje simpatije pa si vseeno vzemite nekaj časa, ker se vam bo nasmehnila sreča.

DVOJČKA

 1. maj – 21. junij

Osredotočite se na uspehe v poslu in šoli saj imate pred sabo pomembne odločitve, a ne prenaglite se. Raje jih odložite vsaj na konec marca. Na svojo simpatijo pa raje ne mislite preveč, da ne bo prišlo do kakšnega nepotrebnega razočaranja.

RAK

 1. junij – 22. julij

Obeta se vam zelo pomemben mesec. V drugi polovici marca boste lahko izpolnili svoje želje in vizije, ki ste si jih zastavili in tudi, če se kje zalomi ne pozabite na vztrajnost. Ta se vam bo poplačala. Z vašim zdravjem bo vse v najlepšem redu zato si ne delajte skrbi.

LEV

 1. julij – 22. avgust

Čez cel mesec boste zelo zaposleni in skoraj vso energijo vlagali v svoje obveznosti. Nikoli vam nebo dolgčas. Tudi če se vam zdi, da ne gre vse po planih se bo v drugi polovici meseca vse obrnilo vam v prid. Tudi v financah.

DEVICA

 1. avgust – 22. september

Polni boste energije in s tem tudi motivacija drugim. Zelo se boste trudili za dobre rezultate v šoli, kot tudi v hobijih. Ob kocu meseca se mogoče tudi opogumite in naredite prvi korak k svoji simpatiji. A le pazite da vas ne zanese.

TEHTNICA

 1. september – 22. oktober

Posvetili se boste družini. Če imate s kom se ne rešene spore se nikar ne prepirajte, saj ne boste veliko dosegli. In če imate pomisleke na področju šole ali službe ter si želite spremembe se ne prenaglite, saj to ni nujno prava pot.

ŠKORPIJON

 1. oktober – 21. november

To bo vaš srečen mesec. Okoli sebe imate osebo s katero se želite zbližati. Kar pogumno. Spoznali boste tudi nove prijatelje, a vseeno se boste pozabili na stare. Čez cel mesec bodite odprti za dogajanja tako boste prišli do novih spoznanj.

STRELEC

 1. november – 20. december

Ta mesec bo za vas malce stresen a vseeno lep. Pazite da ne boste preveč nakupovali saj lahko zabredete v finančne težave. Kakšen nakup raje prišparajte za mesec april in tega ne boste obžalovali. V drugi polovici meseca pa uživajte v bližini svoje simpatije.

KOZOROG

 1. december – 19. januar

Obdajala vas bo posebna energija in počutili se boste kot, da zmorete vse. Osredotočite se na doseganje enega cilja na enkrat. Pazite pa da vas to ne zaslepi preveč in vseeno poglejte kaj se dogaja okoli vas.

VODNAR

 1. januar – 18. februar

Pred vami je mesec poln novih izzivov. Morda ne boste najboljše volje, a vam mesec ponuja najboljšo priložnost za rešitev težav in korak naprej. Pred pa kaj storite vseeno prej premislite. Tudi zaradi aktualnih bolezni ne skrbite preveč. Vam bo zdravje naklonjeno.

RIBI

 1. februar – 20. marec

Malce boste negotovi in zmedeni. Ne skrbite lahko si privoščite tudi kakšno napako, če ste trenutno prepričani, da je to kar počnete tisto pravo za vas. Poglejte tudi na svet okrog sebe in se posvetite svojim prijateljem in družini. Mogoče simpatiji.

 

DECEMBER 2019

OVEN
21. marec – 20. april

V mesecu decembru lahko pričakujete velike spremembe na modnem področju kot tudi v stilu življenja. Bodite pozorni na svoj notranji jaz. Z njim boste namreč odkrivali povsem nov in še ne poznan pogled na svet. Naj vas ne preseneti izdaja. Od ljubezni ne pričakujte veliko.
Hrana meseca: palačinke

BIK
21. april – 21. maj

V mesecu ki sledi boste drzni. Brzdajte bika v sebi. Čeprav bo začetek nekoliko negotov, se vam obeta lep zaključek leta. Na ljubezenskem področju boste zagnani vendar to raje uperite v ustvarjalnost in s tem osrečite prijatelje.
Hrana meseca: jabolčni zavitek

DVOJČKA
22. maj – 21. junij

Začetek meseca bi radi preživljali sami saj boste zmedeni o tem kaj želite. Kljub prazničnemu vzdušju se poskusite zbrati in poskrbite za uspeh. Samski pa poskrbite za ravnovesje med simpatijo in prijatelji. Posvetite se družini.
Hrana meseca: hot dog

RAK
22. junij – 22. julij

December je mesec zabav. Zabavajte se a imejte mejo. Res imate srečo z zdravjem!
Mogoče ste si pa le zadali preveč izzivov in ciljev, ki jih nameravate izpolniti do konca leta. Ne pozabite na tiste, ki jih imate radi in jim pripravite poslastico.
Hrana meseca: čokoladni piškoti

LEV
23. julij – 23. avgust

Veste da ste priljubljeni, a tega ne izkoriščajte. Poprimite tudi za metlo in krpo. Cel mesec boste imeli močan apetit. Ne pogrevajte starih sporov in nesporazumov ter raje glejte naprej. Morda se vas loti tudi nostalgija do glasbe, ki ste jo poslušali v preteklih letih.
Hrana meseca: pica

DEVICA
24. avgust – 23. september

V tem mesecu se boste posvečali predvsem sebi. Veliko boste športno aktivni, hodili v naravo in se družili s prijatelji. Kar lahko storiš danes ne prelagaj na jutri. Po zoprnih opravilih si privoščite spust po belih strminah.
Hrana meseca: enolončnica

TEHTNICA
21. september – 23. oktober

Soočiti se boste morali z še ne rešenimi zadevami. Znajti se boste morali sami, vendar ostanite dobre volje. Izberite si dejavnosti, ki vas osrečujejo, a ne pozabite si vzeti časa še za prijatelje. Ta mesec se vam bo obrestovala vaša urejenost in organiziranost.
Hrana meseca: polnjene paprike

ŠKORPIJON
24. oktober – 22. November

Potrebujete dopust ali počitek? Privoščite si ga saj ste si ga zaslužili. Naj imajo tudi drugi priložnost izraziti svoje mnenje. Morda pa le imajo prav. Prepustite se prazničnemu toku in uživajte v zimskih radostih z družino in prijatelji.
Hrana meseca: mesni izdelki

STRELEC
23. november- 21. december

Za praznike poskusite tudi kaj zelenjave in sadja, ne le sladkarij. Ugotovili boste, da ste kot skupina močnejši tako v razredu kot tudi v službi. Glede na mraz , ki prihaja se pazite prehlada saj vam ta lahko onemogoči dogodivščine, ki jih načrtujete.
Hrana meseca: francoska solata

KOZOROG
22. december-20. januar

Ta mesec vam bo prinesel veliko energije in novega zagona. Osredotočili se boste na nerešene probleme in se jih končno rešili ter tako leto začeli na novo. Z družino bodite v dobrih odnosih in se za praznike zabavajte. Vedno imate prijatelje, ki so tu za vas.
Hrana meseca: panetone

VODNAR
21. januar- 19. februar

Za vas bo to naporen mesec poln dela in obveznosti v šoli in tudi doma. Poskusite ostati organizirani in ne preveč obremenjeni ter pazite na čustva drugih. Mesec pa vam bo prinesel tudi veliko topline in priložnosti za razvijanje novih vezi in poznanstev.
Hrana meseca: vaflji

RIBI
20. februar- 20. marec

Ne obremenjujte se preveč s fizičnim delom kot tudi z razmišljanjem o tem kaj mislijo drugi. Posvetite se sebi in se zabavajte. Zdravje vas bo pospremilo skozi mesec v novo leto. Sredi meseca bo tvoj srček utripal hitreje.
Hrana meseca: musaka